4. jan. 2008

Kommende udstilling

Maribo Kunstforening har den glæde at præsentere tegner, billedhugger, grafiker og maler John Olsen med udstillingen: ”Tegninger, tusch og pensel med forskellige temaer”.

John Olsen, der i 2008 fylder i 70 år, har gennem mange år vedholdende arbejdet med naturen og mennesket som inspirationskilde i maleri, skulptur, grafik, installationer og tegning.

Udstillingen koncentrerer sig om kunst på papir, i form af tegninger, tusch og pensel under temaer som Fugle, Kvinder, Organer, Dyr og Mennesker.
John Olsen er med sit helt personlige udtryk i fremstillingen af dyr, fugle og mennesker bl.a. i spændingsfeltet mellem liv og død en af Danmarks mest anerkendte kunstnere.

I 1995 repræsenterede John Olsen Danmark ved Biennalen i Venezia, hvor han opnåede at blive nomineret som denne verdensudstillings bedste kunstner.

Udstillingen åbner med fernisering fredag den 1. februar kl. 16.00 på Lolland-Falsters Stiftsmuseum og kan ses til og med søndag den 2. marts i museets åbningstid.

I forbindelse med udstillingen fortæller John Olsen onsdag den 20. februar kl. 19.00 om sine øvrige kunstneriske udtryk indenfor skulptur, maleri, installation m.m. foredraget ledsages af lysbilleder.